湯豆腐

湯豆腐
ゆどうふ【湯豆腐】(юдо:фу)
отваренное тофу.

Японско-русский словарь. 2013.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Смотреть что такое "湯豆腐" в других словарях:

  • Nabemono — Sukiyaki in udonsuki style and raw eggs in bowls. Nabemono (鍋物, なべ物, nabe cooking pot + mono things, stuff, kinds) or simply called nabe, is a term referring to all varieties of Japanese steamboat dishes, also known as one pot dishes. The pots… …   Wikipedia

  • Hiyayakko — nihongo|Hiyayakko|冷奴|cold tofu is a popular Japanese dish made with chilled tofu and toppings. It is usually served during the summer season. There are two kinds of tofu used in hiyayakko: kinugoshi (silken), which is more frequently used, and… …   Wikipedia

  • Hiyayakko — cubierto con diversos ingredientes. Hiyayakko (冷奴, tofu frio …   Wikipedia Español

  • Nabemono — Sukiyaki al estilo udonsuki y huevos crudos en cuencos. Nabemono (鍋物, なべ物,, Nabemono …   Wikipedia Español

  • Набэмоно — Сукияки с удоном и сырыми яйцами …   Википедия


Поделиться ссылкой на выделенное

Прямая ссылка:
Нажмите правой клавишей мыши и выберите «Копировать ссылку»